L’Entrenament

ENTRENAMENT MENTAL

EBC té com a objectiu entrenar les habilitats psicològiques que s’ha vist de forma científica que tenen relació amb la felicitat o el benestar psicològic. No es tracta d’aconseguir la felicitat en dos mesos, sinó d’entendre i conèixer que la felicitat es pot aconseguir treballant les causes que la generen i entrenant determinades habilitats psicològiques.

EIXOS D’EBC

EBC té dos grans potes que el sostenen, d’una banda, l’eix central de l’entrenament i sobre el qual se sosté són les pràctiques contemplatives, meditació, concentració, mindfulness, etc … d’altra banda, el segon gran eix és la psicologia positiva, juntament amb les pràctiques contemplatives ha realitzat en els últims anys molts avanços que poden ajudar-nos a entrenar aquestes habilitats.

L’OBJECTIU D’EBC

L’objectiu d’aquest entrenament de 8 setmanes és treballar mitjançant la meditació i els últims avenços en psicologia positiva aquests quatre constituents per aconseguir d’aquesta manera un augment de benestar psicològic i felicitat.

Els entrenadors

AUSIÀS CEBOLLA

Professor Ajudant doctor de la Universitat de València (UV). Expert en mindfulness i psicologia positiva. Investigador en l’àrea de mindfulness i psicologia positiva. Editor de dos llibres, “Mindfulness i Ciència”, i la “Ciència de la compassió” tots dos en editorial Aliança.

Contacte: ausias.cebolla@uv.es

DAVID ALVEAR

Professor e investigador en la Universitat del Païs Basc. Expert en Ciències Contemplatives. Psicoterapeuta. Professor de meditació.


Contacte: david.alvear@ehu.eus